Bár a sárgabarack ára igencsak borsos, a lekvárjából egész évben élvezhetjük az ízeket – itt a verhetetlen recept!


A mindmegette.hu internetes portálon számtalan recept közül válogathatnak a háziasszonyok, a gyors megoldásoktól a klasszikus főzési módig bárki kedvére választhat a neki leginkább megfelelő leírás közül.

A hagyományos eljárások híveinek örömteli hír, hogy a nagymama különleges baracklekvárja továbbra is elkészíthető. Bár egy kicsit több időt vesz igénybe, mint ahogy azt első pillantásra sejtenénk, néha megéri ezt a plusz energiát befektetni.

A gyors megoldást keresőknek is hoztunk egy ötletet arra az esetre, ha az időgazdálkodás kihívást jelent. Ám az utóbbi években nagy sikere van a sütőben készíthető lekvároknak is, melyet eddig leginkább a szilvalekvár készítésénél ismertek szélesebb körben. Ám sárgabarack lekvár is készülhet azonos módszerrel:

A cukor nélküli alternatívákat kedvelők sem fognak tanács nélkül maradni, míg a különleges ízek iránti vágyakozók és merész konyhaművészek számára feltétlenül érdemes felfedezniük ezt a szokatlan receptet:

Related posts